Banken

Bent u op zoek naar mooie banken voor in uw woonkamer? Dan bent u bij De Jager Living aan het juiste adres. Wij hebben een ruime collectie op voorraad, waarin u heerlijk tot rust komt of samen met het gezin of vrienden bijpraat. Het dan ook comfortabel zitten en eenvoudig te onderhouden zijn. Daarnaast heeft een bank een grote invloed op de sfeer en uitstraling van uw inrichting. Het moet dus goed aansluiten bij uw andere meubels.
Een goed bankstel is daarom van groot belang. In onze showroom vindt u dan ook een enorm aanbod hoekbanken, 2-zits banken, 2,5-zits banken, 3-zits banken, 3,5-zits banken en loveseats voor iedere woonstijl. Ze zijn er bij ons in vele soorten en maten. Ontdek in onze winkel de mogelijkheden qua stijl, kleur, het aantal zitplaatsen, materiaal, ontwerp, comfort en budget.
Onze ervaren adviseurs kunnen u een passend advies geven. Hiermee geniet u straks van het gewenste zitcomfort. Bezoek daarom snel onze uitgebreide showroom van 2000 m2 in Beek en laat u verrassen.

banken

Banken kopen bij De Jager Living

De Jager Living heeft voor elke woonwens dé oplossing. In onze prachtige showroom vol inspirerende woonideeën bieden we een actueel en gevarieerd assortiment banken in veel verschillende stijlen en sferen. Deze bieden we aan van de merken Feelings Wonen en Happy@Home.
Wij zorgen er al sinds 1979 voor dat u lekker kunt wonen voor een leuke prijs! Dit met de service van de meubelspeciaalzaak. Zo zijn wij CBW-erkend en dat betekent dat wij een extra goede productgarantie, een veilige aanbetalingsregeling en een onpartijdige klachtafhandeling bieden. Ook is het mogelijk om garantie bij te kopen voor onze banken.
Op 1 Januari 2019 heeft Paul Jansen de winkel van zijn oom Martie Jansen overgenomen. In de afgelopen jaren heeft de winkel ook een ware metamorfose ondergaan. Sfeervol ingerichte woonkamers worden afgewisseld met mooie decoraties die naar ieder seizoen worden aangepast. De huislijke sfeer is al die tijd hetzelfde gebleven, maar per seizoen passen wij de showroom aan. Ontdek het zelf!

Waarom u kiest voor De Jager Living

De Jager Living in Beek heeft alles in huis om uw woonkamer en slaapkamer gezellig in te richten. Wij bieden u de volgende voordelen:

  • In onze showroom van 2000 m2 vindt u alles op het gebied van wonen en slapen.
  • Een ruime collectie van de woonformules Feelings en Happy@Home.
  • Een gezellige woonwinkel met mooie meubelen, woondecoraties en vloerkleden.
  • Onze 5 medewerkers maken het graag persoonlijk: bij ons is het aankooptraject een feest.
  • In totaal meer dan 40 jaar een begrip in de regio.

Uw bank kopen bij de specialist

De mooiste banken van de hoogste kwaliteit voor in uw woonkamer verkrijgt u dus bij De Jager Living. Wij bieden een ruime collectie van de beste merken. Heeft u vragen en/of opmerkingen over ons assortiment? Of wilt u graag een afspraak maken in onze showroom in Beek (Gelderland) om onze banken in het echt te bekijken? Neem dan contact op via onze bedrijfsgegevens of vul ons contactformulier in. Vervolgens nemen wij binnen een paar werkdagen contact met u op.