Kasten

Bent u op zoek naar mooie kasten voor in uw interieur? Dan bent u bij De Jager Living aan het juiste adres. In onze woonwinkel in Beek kunt u namelijk terecht voor een ruim assortiment kasten. Denk aan dressoirs, TV dressoirs, wandkasten, bergkasten, boekenkasten, commodes en ladekasten.
Kasten zijn een wezenlijk onderdeel van het interieur. Ze bieden een plek waar u uw spullen in kunt opruimen en verbergen. Tegelijkertijd kan het de sfeer in positieve zin beïnvloeden. De kasten, van modern tot klassiek, zijn bij ons in vele breedtes, kleuren en indelingen te krijgen en komen vaak uit een compleet woonkamerprogramma van een merk als Feelings Wonen. Hierdoor is er altijd een kast in een stijl die bij uw woning en interieur past.
Ontdek onze kastencollectie met eigen ogen in onze uitgebreide showroom van 2000 m2 in Beek. Hier kunt u in alle rust de mogelijkheden bekijken. Onze ervaren medewerkers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Kasten kopen bij De Jager Living

Bent u op zoek naar mooie kasten voor in de woonkamer, slaapkamer of andere ruimte in huis? Een mooie kast vormt een prachtige blikvanger in ieder interieur. Bij De Jager Living vindt u een ruim assortiment kasten. Van bergkast tot vitrinekast en van boekenkast tot een buffetkast. Er is altijd een passende kast voor de betreffende ruimte te vinden. Maar denk bijvoorbeeld ook aan een dressoir voor de woonkamer of een vitrinekast in de eetkamer waarin u prachtig servies kunt tonen.
Het is belangrijk om de kasten goed te plaatsen in de ruimte. Als u bijvoorbeeld een kast in de woonkamer plaatst, kunt u het beste kiezen voor een kast die de ruimte visueel verdeelt. Op die manier creëert u een meer georganiseerde ruimte, waarin u gemakkelijk kunt navigeren. In een kleine ruimte kunt u kiezen voor een open kast, zoals een boekenkast of een wandrek. Wilt u liever dat de ruimte dichter oogt? Kies dan voor een gesloten kast, zoals een kledingkast of een tv-meubel.
Onze adviseur helpt u graag bij het maken van de beste keuze.

Waarom u kiest voor De Jager Living

De Jager Living in Beek heeft alles in huis om uw woonkamer en slaapkamer gezellig in te richten. Wij bieden u de volgende voordelen:

  • In onze showroom van 2000 m2 vindt u alles op het gebied van wonen en slapen.
  • Een ruime collectie van de woonformules Feelings en Happy@Home.
  • Een gezellige woonwinkel met mooie meubelen, woondecoraties en vloerkleden.
  • Onze 5 medewerkers maken het graag persoonlijk: bij ons is het aankooptraject een feest.
  • In totaal meer dan 40 jaar een begrip in de regio.

Uw kasten kopen bij de specialist

Bent u op zoek naar een mooie kast? Bij De Jager Living heeft u de keuze uit een ruim assortiment. Geschikt voor uw woonkamer, slaapkamer, keuken of andere ruimte. Ontdek het zelf in onze woonwinkel.
Heeft u vragen en/of opmerkingen over ons assortiment? Of wilt u graag een afspraak maken in onze showroom in Beek (Gelderland) om de kasten en toebehoren in het echt te bewonderen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.