Klantenservice

Bij De Jager Living staat u als klant centraal. In onze service gaan wij dan ook ver. Wij helpen u dan ook graag in onze showroom, maar ook per telefoon en e-mail helpen wij u graag verder voor advies of mogelijke klachten..

Bezorging en plaatsing
U heeft bij De Jager Living de mogelijkheid om service ‘in te kopen’. Dit houdt in dat wij voor vaste bedragen de meubelen bij u thuis bezorgen, deze monteren en op de juiste plaats zetten. Tevens nemen wij dan alle verpakkingsmaterialen mee. Deze klantenservice kunnen wij aanbieden binnen een straal van 20 kilometer rondom onze showroom. Indien gewenst bezorgen wij binnen deze straal ook in Duitsland.

Bezorg/plaatsingskosten
Hieronder vindt u de vaste kosten bij aankopen:

Aankoopprijs Bezorg/plaatsingskosten
€ 250,- / 500,- € 40,-
€ 500,- / 1000,- € 60,-
€ 1000,- + € 80,-

Montagekosten
Het monteren van kledingkasten € 100,-

Afhalen
Het is mogelijk om uw bestelling ook zelf af te halen in onze showroom. Hier kunt u met ons een datum en tijdstip afspreken. Indien uw bestelling op moment van bestellen niet voorradig is, zullen we u hier zo snel mogelijk van in kennis stellen.

Garantie
Van onze producten kunt u jarenlang genieten. Gaat er onverhoopt toch iets mis met het door ons geleverde product, dan helpen wij u uiteraard graag door het probleem zo spoedig mogelijk op te lossen.

Wij zijn CBW-erkend (Centrale Branchevereniging Wonen) en dat betekent dat wij u veel voordelen en meer zekerheid bieden. Zo bieden wij u als verkoper een extra goede productgarantie, een veilige aanbetalingsregeling en een onpartijdige klachtafhandeling.

Extra garantie
Het is mogelijk om garantie bij te kopen voor banken, fauteuils en stoelen. Dit kan via de ‘All-in house service’.
Meer informatie vindt u hier: https://www.oranje-concepts.com/all-in-house-service/

Betaalmethodes
U betaalt uw producten in de winkel met pin of contant.

Bij levering van meubelen dienen de goederen ook direct te worden voldaan. U kunt hier ook met mobiele pin betalen of contant. Het is niet mogelijk om achteraf te betalen.