Wat lekker, de zomer is in volle gang! Hoe aangenaam warm het buiten ook is, soms is het ook fijn om binnen in huis de verkoeling op te zoeken. En misschien wilt u dat zomerse gevoel binnen ook wel vasthouden? Dan hebben wij een aantal leuke tips op een rij gezet. Doe er uw voordeel mee en geef uw interieur een zomerse touch!

  1. Speel met kleuren en stoffen

Breng de zomer naar binnen met lichte en luchtige stoffen. Kies voor zachte kleuren zoals pasteltinten of frisse witte accenten die een gevoel van ruimte en sereniteit creëren. U kunt deze kleuren toepassen op muren, meubels of accessoires. Combineer ze met neutrale tinten voor een evenwichtig geheel. Kleurrijke kussens of een zomerse print aan de muur hebben een geweldige impact op de sfeer in uw huis.

De Jager Living collectie zomer
De Jager Living zomers interieur
  1. Breng de natuur naar binnen

Haal de frisheid van de natuur naar binnen om een zomerse sfeer te creëren. Plaats bloemen en planten om uw huis een levendige en groene uitstraling te geven. Kies bijvoorbeeld voor bloemen met levendige kleuren, zoals gele zonnebloemen of felgekleurde hibiscusbloemen. Planten zoals varens, palmen of vetplanten zorgen voor een tropische touch. Ga eens langs bij de bloemist in uw woonplaats voor wat inspiratie. En nog een gratis tip van ons: vergeet niet om uw nieuwe groene vrienden tijdig water te geven!

  1. Verlichting voor een warme sfeer

Pas uw verlichting aan voor een zomerse ambiance. Kies voor zacht en warm licht, zoals gedimd licht van lampen met stoffen lampenkappen of speelse lichtslingers. Dit zorgt voor een ontspannen en gezellige sfeer. Gebruik luchtige en lichte stoffen voor uw gordijnen en kussens. Denk aan linnen, katoen of zijde. Deze materialen voelen koel aan en ademen goed, waardoor het zomerse gevoel extra versterkt.

Mogen wij u hierbij helpen?

Met deze drie tips brengt u uw huis in zomerse sferen. Wilt u genieten van vrolijke en ontspannen vibes die dit seizoen met zich meebrengt, maar heeft u daar nog een beetje hulp bij nodig? Onze adviseurs staan voor u klaar en denken graag met u mee. We nodigen u graag uit in onze showroom in Beek, dan gaan we samen dit interieur avontuur aan. Experimenteer, wees creatief en laat uw persoonlijkheid stralen in uw zomerse interieur.