Belangrijke tips bij het kopen van nieuwe meubelen

Heeft u nieuwe meubelen nodig voor in uw eetkamer, woonkamer of slaapkamer? Dan bent u bij De Jager Living aan het goede adres. Wij hebben voor elke wens dé oplossing. Dit zult u in onze uitgebreide showroom ervaren. Maar waar moet u op letten als nieuwe meubelen gaat kopen die passen bij uw stijl, budget en behoeften? Wij geven u graag enkele belangrijke tips.

  1. Meet uw ruimte

Meet vooraf de ruimte, waar u het meubelstuk wilt plaatsen, goed in om er zeker van te zijn dat het past en niet te groot of te klein is. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen achteraf te staan.

  1. Kies voor kwaliteit

Meubels zijn een investering, dus kies voor kwaliteit. Zoek naar meubelstukken die zijn gemaakt van duurzame materialen en die goed zijn gemaakt. Ze zullen langer meegaan en uw investering waard zijn.

  1. Probeer het uit

Als het mogelijk is, probeert u het meubelstuk uit voordat u het koopt. Ga erop zitten, lig erop, open en sluit lades en deuren om te zien of het comfortabel en functioneel is. Dit is bij ons zeker mogelijk!

  1. Kies een stijl

Ga voor een stijl die past bij uw persoonlijke smaak en interieur. Feelings heeft maar liefst vier verschillende woonwerelden waardoor wij u mee kunnen nemen in diverse stijlen meubelen en presentaties.

  1. Denk aan functionaliteit

Overweeg hoe u het meubelstuk gaat gebruiken. Moet het veel opslagruimte bieden of moet het gemakkelijk te verplaatsen zijn? Denk na over uw behoeften voordat u een aankoop doet.

Bezoek onze showroom

Met deze tips moet het lukken! Heeft u liever persoonlijk advies? Kom dan bij ons aan. De Jager Living in Beek is namelijk dealer van Happy@Home en Feelings Wonen. In onze showroom van 2000 m2 vindt u alles op het gebied van wonen en slapen. Wij zorgen er al sinds 1979 voor dat u lekker kunt wonen voor een leuke prijs! Ontdek onze meubelcollectie zelf en bezoek onze showroom. Onze medewerkers geven u graag een passend advies.