De gehele maand juli hebben we een aanbieding die u niet wilt missen! Juli is namelijk de Boxspring Maand, waarin u maar liefst 20% korting ontvangt op al onze boxsprings. Een uitgelezen kans om het comfort in uw slaapkamer naar een hoger niveau te tillen en te genieten van de ultieme nachtrust. Hoe een goede boxspring daaraan bijdraagt? Dat vertellen we u graag in dit artikel.

Waarom een boxspring in uw slaapkamer?

Wist u al dat wij een uitgebreid assortiment aan boxsprings, matrassen en slaapkamermeubels aanbieden om uw slaapkamer compleet te maken? Want de slaapkamer maakt net zo goed deel uit van uw huis, dus verdiend deze ruimte ook de nodige aandacht en liefde. Tijd dus om te investeren in een kwalitatieve boxspring, zodat u kunt genieten van een goede nachtrust. Wij zetten drie redenen om te kiezen voor een boxspring voor u op een rij:

  1. Optimale ondersteuning van uw lichaam

De combinatie van een stevige onderbox, een comforatbel matras en een veerkrachtige topper biedt de perfecte balans tussen ondersteuning en comfort. Dit resulteert in een juiste uitlijning van uw wervelkolom, waardoor drukpunten worden verminderd en u pijnvrij kunt rusten.

  1. Uitstekende ventilatie

De luchtcirculatie in een boxspring zorgt ervoor dat vocht en warmte gemakkelijk worden afgevoerd, waardoor u tijdens de warme zomermaanden koel en fris blijft.

  1. Positief effect op uw mentale welzijn

Een goede nachtrust bevordert niet alleen uw fysieke gezondheid, maar heeft dus ook een positief effect op uw mentale welzijn. Door te slapen op een boxspring zult u merken dat u elke ochtend vol energie en vitaliteit wakker wordt.

20% korting op al onze modellen

Wij verwelkomen u graag in onze showroom, waar u zelf kunt ervaren hoe een goede nachtrust en stijlvol wonen hand in hand gaan. Laat u betoveren door onze collectie boxsprings. Leuk detail: onze boxsprings zijn vernoemd naar plaatsnamen in de prachtige omgeving waarin wij gevestigd zijn. En vergeet niet dat tijdens onze Boxspring Maand in juli alle boxsprings met 20% korting verkrijgbaar zijn. Mis deze kans niet! Transformeer uw slaapkamer en geniet van een welverdiende nachtrust in stijl. Meer weten? Bel ons op 0316 – 531 927 en anders tot snel in onze showroom, waar uw dromen werkelijkheid worden!

Boxspring maand juli 20% korting De Jager Living