De interieurtrends voor 2023

Wat kunt u het nieuwe jaar allemaal verwachten op interieurgebied? Het komende jaar spelen comfort, kwaliteit en duurzaamheid een belangrijke rol in uw interieur. Wij vertellen graag meer over de interieurtrends voor 2023.

Organisch
Momenteel zien we dat veel meubels en accessoires organisch, rond en natuurlijk zijn. Ook voor het komende jaar is dit de verwachte trend. Thuis zoeken we comfort en bouwen we een veilige plek en dat uit zich in ronde vormen, zachte tinten en natuurlijke materialen. Dat geeft ieder interieur een geborgen gevoel.

Duurzaam

Duurzaamheid is helemaal van deze tijd. In 2023 gaan wij onze huizen ook bewuster inrichten en kiezen we meer voor duurzaamheid en kwaliteit. Dat uit zich onder meer in het hergebruik van producten. Ook in de woonomgeving wordt er gekeken naar unieke stukken die meerdere levens mee moeten gaan.

Natuur
In het komende jaar halen we meer de natuur in huis. Denk zelfs aan bomen en planten in huis. Maar ook zeker aan het gebruik van natuurlijke kleuren in de woon- en slaapkamer. In het interieur zullen we dan ook veel bruintinten en groentinten aantreffen. Hier zullen onze nieuwe collecties ook op aan gaan sluiten.

Minimalisme
‘Less is more’ is tegenwoordig een trend en dit is in 2023 ook het geval. Minimalisme is het toverwoord. Met weinig meubelen en accessoires moet een groot effect bereikt worden. Dus een modern en strak interieur is zeker één van de pijlers het komende jaar. Onze medewerkers lichten dit graag toe.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over dit onderwerp? Heeft u vragen en/of opmerkingen over ons assortiment? Of wilt u graag een afspraak maken in onze showroom in Beek om onze collectie in het echt te bekijken? Neem dan contact op via onze bedrijfsgegevens of vul ons contactformulier in. Vervolgens nemen wij binnen een paar werkdagen contact met u op.