Volg ons stappenplan!

De woonkamer is een belangrijk onderdeel van uw interieur. Het is niet alleen een plek om te ontspannen, maar ook een plek waar u gezellig met vrienden en familie kunt samenkomen. Daarom is het belangrijk dat u de woonkamer goed inricht, zodat u er optimaal van kunt genieten.

Bepaal het doel

Voordat u de woonkamer inricht, is het belangrijk om eerst na te denken over hoe u de ruimte wilt gebruiken. Wil u er voornamelijk ontspannen of juist vooral gezelligheid creëren? Dit bepaalt in grote mate hoe u de woonkamer inricht.

Kies de meubels

Om de woonkamer comfortabel en gezellig te maken, is het belangrijk om de juiste meubels te kiezen. Kies meubels die bij uw interieur passen, maar ook comfortabel zitten. U wilt niet dat uw gasten al na een korte tijd alweer opstaan om te gaan zitten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een comfortabele bank, een fauteuil, een eetkamertafel en stoelen.

Kies de grootte

Het is ook belangrijk om op te letten dat de meubels passen bij de grootte van de woonkamer. Kies meubels die niet te groot of te klein zijn, maar die passen bij de ruimte. U kunt eventueel ook kiezen voor meubels die verplaatsbaar zijn, zodat u de meubels gemakkelijk kunt verplaatsen.

Kies de decoratie

Vergeet ook niet om de woonkamer aan te kleden met decoratie. Kussens, lampen, kunst en andere accessoires geven de woonkamer net dat extra tintje en maken het een echt thuis. Kies items die bij uw stijl passen, maar ook voor gezelligheid zorgen.

Bezoek onze showroom

Kies ook voor een mooie woninginrichting. Die start in onze woonwinkel in Beek. Kom langs in onze showroom van 2000 m2 en ontdek alle trends op het gebied van wonen en slapen. Daarbij geven onze medewerkers u graag deskundig advies. Tot snel!