“Ze hebben veel aandacht voor de klant”

Onlangs heb ik bij De Jager Living een nieuwe eettafel, twee bijzettafeltjes en een bankje gekocht. Hier ben ik heel erg blij mee!

Nieuwe klant
Ik was nog niet bekend met De Jager Living, maar een vriendin tipte me om hier de meubels te gaan bekijken en kopen. Zij had goede ervaringen met het bedrijf en ik moet beamen dat ik haar, na het bezoek aan de showroom in Beek, helemaal gelijk moet geven.

In de winkel werd ik enorm goed geholpen. De medewerkers gaven me heel veel aandacht en boden koffie aan. Daarbij werd ik prettig rondgeleid in de winkel en lieten ze mij de complete collectie zien. Ze gaven me daarbij goed advies. Dat heb ik al zeer prettig ervaren.

Prettig contact

Het ruime aanbod bood vele mogelijkheden. Uiteindelijk heb ik prachtige meubels gekocht die perfect in het interieur passen. Nadat ik ze had besteld, werden ze binnen een paar werkdagen bij me thuis bezorgd. Daar ben ik natuurlijk heel er blij mee.

Uiteraard ben ik ook bij andere meubelzaken geweest, maar De Jager Living heeft mijn vertrouwen gewonnen. Ze zijn prettig in de omgang, persoonlijk en geven je écht de aandacht die nodig is. Ze zijn zelfs op zoek voor mij naar twee nieuwe fauteuils. Dat vind ik echt geweldig!

Mevrouw Stienissen uit ‘s-Heerenberg