Maak kennis met de Feelings Wonen-collectie

De Jager Living is officieel dealer van Feelings Wonen. De meubelen van dit Nederlandse merk staan bekend om items volgens de laatste woontrends en de verschillende stijlen. Maak kennis met de Feelings Wonen-collectie in onze winkel!

Veelzijdige collectie

De Feelings Wonen-collectie is een complete, veelzijdige collectie met een sterk onderscheidend vermogen. Modern en design worden samengebracht tot een betaalbare collectie voor een totaalinterieur. Industrial elegance, modern mix, retro chic en urban loft staan centraal. Zo zijn de banken, stoelen, kasten, tafels en dressoirs zijn naar eigen wens samen te stellen. Maar Feelings Wonen biedt ook complete woonprogramma’s voor elk budget.

Passend advies
Komt u langs in onze showroom van 2000 m2 in Beek om deze collectie voor elk interieur in het echt te bewonderen. Onze medewerkers adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden, de vele materialen, de talloze stoffen en de diverse leersoorten. Maar ook de kleurmogelijkheden, zodat het ook in uw woonkamer of slaapkamer past. Voeg dus sfeer toe met Feelings Wonen!