Hey daar, interieurliefhebber! Terwijl de temperaturen buiten aardig oplopen, is het in onze winkel aangenaam koel. En dat is maar goed ook, want sinds 1 juli is onze langverwachte Zomer Sale van start gegaan. Dus kom verkoeling zoeken in onze winkel en grijp deze kans om direct uw interieur een opfrisser te geven. We hebben maar liefst 100 extra artikelen geselecteerd, die we aanbieden tegen scherpe prijzen. Benieuwd wat er allemaal in de sale te vinden is? Hieronder geven we u alvast een voorproefje.

Maar waarom hebben we deze te gekke Zomer Sale?

We willen ruimte maken voor de gloednieuwe wintercollectie die binnenkort onze showroom zal betreden. En daarom hebben we onze winkel en het magazijn doorgezocht en de mooiste artikelen voor u uitgekozen. Het beste hiervan is dat al deze artikelen afgeprijsd zijn. Wie weet bemachtigt u wel die prachtige bank, stijlvolle eettafel of die knusse fauteuil voor een fijn prijsje.

De Jager Living biedt meer

Maar wacht, er is meer. Wij geloven erin dat uw huis niet alleen een plek is om te wonen, maar ook een plek om te genieten, tot rust te komen en om herinneringen te maken. Naast onze Zomer Sale, is onze showroom een ware bron van inspiratie. Een plek waar u rond kunt struinen en waar u betoverd wordt door de nieuwste trends en stijlen. Of u nu dol bent op een moderne en strakke inrichting of juist blij wordt van een landelijke uitstraling. Wij hebben voor ieder wat wils. Onze adviseurs helpen u graag verder.

Mis de Zomer Sale niet!

Wees er snel bij, want op = op! Kom naar De Jager Living in Beek en geef uw interieur de make-over die het verdient. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en u te helpen bij het creëren van uw droominterieur. Heeft u vragen over onze Zomer Sale of over een van onze andere producten? Wij zijn ook telefonisch te bereiken op het nummer 0316 531 927.