Wij zijn pas blij als onze klanten dat ook zijn. En laten we nou een mooi klantverhaal hebben waar onze mondhoeken van omhoog krullen. Daarom zetten we graag onze klanten, de heer en mevrouw Jansen uit Didam, in het zonnetje. Zij hebben onlangs een compleet nieuw interieur bij ons gekocht en we zijn ontzettend blij dat we aan hun wensen hebben kunnen voldoen. Hieronder delen we graag hun ervaring en beoordeling met je.

Welke nieuwe meubels zijn er gekocht?

De heer en mevrouw Jansen hebben een compleet nieuw interieur aangeschaft bij De Jager Living. Ze hebben gekozen voor een complete eetkamer met een prachtige eettafel en vier comfortabele kuipstoeltjes. Daarnaast hebben ze een dressoir voor de tv en een stijlvolle buffetkast gekozen. Om het plaatje compleet te maken, hebben ze ook nog een salontafel en verschillende lampen, variërend van hanglampen tot staande lampen en nieuwe spotjes in de keuken, gekocht. Het kan maar zo zijn dat we iets vergeten, want bijna het hele interieur mocht vernieuwd worden, hoe leuk is dat?

Hoe zijn meneer en mevrouw Jansen bij ons terecht gekomen?

Na 31 jaar zijn de heer en mevrouw Jansen teruggekeerd naar Didam en kenden ze De Jager Living nog van vroeger. Het was dan ook niet moeilijk voor hen om onze website te vinden. Meneer Jansen is persoonlijk naar de winkel gekomen om eens een kijkje te nemen. Hij concludeerde al snel ‘dit is wel iets voor ons’. Ze hebben verschillende offertes opgevraagd en waren tevreden met wat ze zagen.

Hoewel de meubels snel binnen waren, duurde hun verhuizing van Zeewolde naar Didam iets langer dan gepland. ‘Gelukkig was het voor De Jager Living geen enkel probleem om de meubels wat langer op te slaan, dat gaf ons wat ruimte. Heel fijn’. Eenmaal in Didam was het tijd voor een frisse start in een mooi appartement. Het oude interieur (of zoals mevrouw Jansen zo mooi zei ‘de oude meuk’) bleef achter in Zeewolde en maakte plaats voor prachtige nieuwe meubels van De Jager Living.

Hoe hebben ze het winkelen bij ons ervaren?

Door gezondheidsredenen kon mevrouw Jansen niet naar de winkel in Beek komen. De aanschaf van de meubels ging daarom op goed vertrouwen. Meneer Jansen heeft verschillende bezoekjes aan de woonwinkel gebracht en foto’s gemaakt van al het moois dat er stond. Samen hebben ze aan de hand van foto’s en meneer Jansen’s ervaring een keuze gemaakt voor het nieuwe interieur. Dit toont aan hoe goed ze op elkaar zijn ingespeeld en vertrouwen hebben in elkaar. Mevrouw zag de meubels pas toen ze werden geleverd in Didam. ‘De keuze was puur gebaseerd op gevoel en inzicht, maar het resultaat is prachtig!’ Het echtpaar is ontzettend blij met de nieuwe inrichting en voelen zich helemaal thuis in Didam.

En zijn wij eigenlijk wel klantvriendelijk?

Meneer Jansen is in de winkel ontzettend prettig geholpen. Ons personeel heeft hem voorzien van goed advies en nam alle tijd voor hem. Hij mocht zelfs foto’s maken van alle meubels om ze later aan zijn vrouw te laten zien. ‘Er werd benadrukt dat ik altijd kon bellen als er vragen waren, zowel tijdens het koopproces als daarna’. De levering van de meubels verliep ook erg soepel. ‘De medewerkers van De Jager Living werken nauw samen en gaan met uiterste precisie te werk. De mannen hebben alle meubels zorgvuldig in elkaar gezet én alle meubels op de juiste plek in ons appartement geplaatst. Daar zijn we zeer tevreden over’.

Voldoen de meubels aan de verwachtingen?

‘Absoluut! We zijn ontzettend blij met onze keuze en genieten nog elke dag van ons nieuwe interieur. De meubels zijn niet alleen prachtig om naar te kijken, maar bieden ook het gewenste comfort en de functionaliteit die we zochten’.

Een aanbeveling voor De Jager Living?

‘Jazeker! Onze ervaring met De Jager Living is gewoonweg fantastisch. Het feit dat we regelmatig de bus van De Jager Living bij ons appartementencomplex zien en dat de medewerkers zelfs even naar ons zwaaien, getuigt van hun attentheid en klantgerichtheid. We weten dat onze buren ook aankopen hebben gedaan bij De Jager Living, aangezien we hun bus vaak voorbij zien komen. Het vertrouwen dat we hebben in deze winkel en het gevoel dat we gewaardeerd worden als klant, maakt dat we De Jager Living ten zeerste aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar kwalitatieve meubels en uitstekende service.’

Wat een fijne woorden! Wij wensen de heer en mevrouw Jansen nog heel veel woonplezier in Didam. Jullie zijn altijd van harte welkom in onze winkel.