“De goede service maakt het verschil!”

Naar volle tevredenheid hebben wij laatst bij De Jager Living een tafel en zes stoelen voor de eethoek en een fauteuil gekocht. Absolute aanwinsten voor in ons nieuwe appartement.

Goede naam
Toen we op zoek waren naar nieuwe meubels hoefden we niet lang na te denken. De Jager Living kenden we nog van vroeger en daar hebben we toen mooie producten gekocht. Dus ook dit keer togen we richting Beek om de collectie te bekijken. De goede naam maakten ze meer dan waar.

We zijn in diverse andere meubelzaken geweest, maar daar is het toch wat meer afstandelijk. In de showroom van De Jager Living werden we fijn geholpen. Het was heel persoonlijk, de medewerkers dachten echt met ons mee en gaven ons een goed en passend advies. Heel fijn.

Ruime collectie

De showroom is in de loop der jaren vernieuwd en ook de ruime collectie is helemaal actueel. We keken onze ogen uit. Er was volop keuze uit mooie tafels, stoelen en kasten. Er was dus heel veel keus voor in onze eethoek. De gekozen tafel, stoelen en fauteuil gaan er zeker passen.

Nadat we de bestelling hadden geplaatst, kregen we bericht dat ons nieuwe appartement later – na de bouwvak – opgeleverd wordt. Toen we De Jager Living belden dat we de meubels iets later geleverd wilden hebben, was dat geen probleem. Dat is natuurlijk heel erg fijn.

Tevreden klant
Tot nu toe zijn we zeer tevreden en de goede service maakt het verschil. We kijken dan ook heel erg uit naar het moment dat ons appartement gereed is en we de nieuwe meubels mogen ontvangen.

Meneer en mevrouw Wiendels uit Didam