“Wij zijn erg blij met een compleet nieuw interieur!”

Onlangs hebben wij een compleet nieuw interieur bij De Jager Living gekocht. Denk daarbij aan een eettafel, zes stoelen, een tv-meubel, een bankstel, een salontafel en een dressoir. Een hele investering, maar iedere cent dubbel en dwars waard!

Ruime collectie
Het aankooptraject verliep van begin tot eind erg goed. Wij zijn geen mensen die stad en land afreizen voor nieuwe meubels. De Jager Living kenden we nog van voorheen. Toen we nieuwe meubelen voor in de woonkamer zochten, zijn we eigenlijk direct naar de winkel in Beek gereden.

De showroom is niet heel erg groot, maar de collectie is zeer ruim en divers en de ‘ons-kent-ons-mentaliteit’ hebben we als zeer prettig ervaren. Paul heeft goed geluisterd naar al onze wensen en liep samen met ons door de winkel heen en gaf ons veel goede tips en passende adviezen.

Eerlijk advies

Paul gaf ons eerlijk aan dat we ook zeker bij andere showrooms moesten kijken om te vergelijken, maar bij hem hadden we direct een goed gevoel. We moesten maar foto’s maken van de woonkamer en de plattegrond en weer terugkomen om de gewenste meubels uit te zoeken.

Zo gezegd, zo gedaan en we werden wederom goed geholpen. Zo hebben we alles besteld wat we nodig hadden, maar hebben we nu ook een tapijt in huis waar we zelf nooit aan gedacht zouden hebben. Paul is zelfs nog bij ons aan de deur geweest om een dressoir te brengen. Wat een service!

Luisterend oor
De levering van alle meubels ging in delen en kwam iets later dan gepland. Dit had beter gecommuniceerd kunnen worden. We hebben dit met Paul besproken en het was fijn dat hij een luisterend oor bood. Mooi dat dit zo kan. En onze feedback kon hij wel waarderen.

Al met al zijn we een tevreden klant en zeer blij met het complete interieur. Wij kunnen De Jager Living dan ook bij iedereen aanbevelen!

Meneer en mevrouw Baars uit Duiven