“Alles was perfect geregeld: van advies tot levering”

Mijn vrouw en ik hebben onlangs een tafel, wandkast en tv-dressoir bij De Jager Living besteld. Deze zijn afgelopen week bij ons thuis geleverd. Hier zijn we heel erg blij mee!

Positief verrast

We waren op zoek naar nieuwe meubels voor in huis en op de terugweg van een bezoek besloten we om bij De Jager Living een kijkje te nemen. En eerlijk gezegd hadden we er niet veel van verwacht. Immers, ons beeld was dat we daar gedateerde meubelen zouden aantreffen.

Hier moeten mijn vrouw en ik helemaal van terugkomen! Want dit was absoluut niet het geval. Niks oubollig, maar een mooie, moderne collectie met een verscheidenheid aan prachtige meubelen. Daarnaast werden we hier heel erg prettig geholpen door de medewerkers.

Goede service

Nadat we goed hebben rondgekeken, een goede indruk hebben opgedaan en ons goed hebben laten adviseren door het verkoopteam, besloten we om nog een keer terug te komen en de gewenste meubelen te bestellen. Dit zijn uiteindelijk meubelen van de ‘Kopenhagen-lijn’ geworden.

We werden, na het plaatsen van de bestelling, goed op de hoogte gehouden van de voorgang. De mensen van De Jager Living hebben de meubels vervolgens keurig geleverd en in elkaar gezet. Wij zijn meer dan tevreden. Alles was perfect geregeld: van advies tot levering!