Tafels

Heeft u mooie tafels voor in huis nodig? Kom dan langs bij De Jager Living in Beek. In onze showroom hebben wij namelijk een ruim assortiment tafels die in iedere woonkamer, keuken, slaapkamer of andere ruimte tot z’n recht komen.
Denkt u daarbij aan prachtige eettafels, salontafels, bijzettafels, hoektafels en wandtafels. Perfect om gezellig aan te zitten, te studeren of te werken. Ze zijn in verschillende soorten en maten te verkrijgen. Zo heeft u de keuze uit onder andere grote, kleine, vierkante, rechthoekige, ronde en allerlei andere vormen. Maar ook uit diverse materialen, zoals houten, metalen en glazen tafels. Al onze tafels zijn van de hoogste kwaliteit en hebben een lange levensduur.
Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Of wilt u graag weten welke tafel er in uw ruimte geschikt is? Onze ervaren adviseurs kunnen u een passend advies geven. Hiermee geniet u straks van het gewenste zitcomfort. Bezoek daarom snel onze uitgebreide showroom van 2000 m2 in Beek en laat u verrassen.

tafels

Tafels kopen bij De Jager Living

Of het nou om te dineren is, om te knutselen met de kinderen of gewoon om de dag door te nemen met een kop koffie of thee: om een tafel kunt u niet heen. Het is niet alleen praktisch, maar creëert ook een gezellige plek om samen te komen. Maar er zijn ook tafels met andere functies, zoals bijzettafels en salontafels waar spullen op geplaatst kunnen worden.
Wat voor soort tafel u ook zoekt: De Jager Living heeft een ruim assortiment tafels. De keuze uit materialen, vormen en afmetingen is ook nog eens reuze! Ontdek het zelf in onze prachtige showroom vol inspirerende woonideeën en maak kennis met tafels van merken als Feelings Wonen en Happy@Home. Onze medewerkers laten u graag alle mogelijkheden zien.
Wij zorgen er al sinds 1979 voor dat u lekker kunt wonen voor een leuke prijs! Dit met de service van de meubelspeciaalzaak. Zo zijn wij CBW-erkend en dat betekent dat wij een extra goede productgarantie, een veilige aanbetalingsregeling en een onpartijdige klachtafhandeling bieden. Ook is het mogelijk om garantie bij te kopen voor onze tafels.

Waarom u kiest voor De Jager Living

De Jager Living in Beek heeft alles in huis om uw woonkamer en slaapkamer gezellig in te richten. Wij bieden u de volgende voordelen:

  • In onze showroom van 2000 m2 vindt u alles op het gebied van wonen en slapen.
  • Een ruime collectie van de woonformules Feelings en Happy@Home.
  • Een gezellige woonwinkel met mooie meubelen, woondecoraties en vloerkleden.
  • Onze 5 medewerkers maken het graag persoonlijk: bij ons is het aankooptraject een feest.
  • In totaal meer dan 40 jaar een begrip in de regio.

Uw tafel kopen bij de specialist

De mooiste tafels van de hoogste kwaliteit voor in uw woon- en/of slaapkamer verkrijgt u dus bij De Jager Living. Wij bieden een ruime collectie van de beste merken. Heeft u vragen en/of opmerkingen over ons assortiment? Of wilt u graag een afspraak maken in onze showroom in Beek (Gelderland) om onze tafels en toebehoren in het echt te bekijken? Neem dan contact op via onze bedrijfsgegevens of vul ons contactformulier in. Dan nemen wij vervolgens binnen een paar werkdagen contact met u op.